اداره تغذیه
گزارش عملکرد اداره تغذیه:
- اجرای بخشنامه ها و دستور العمل های جاری سازمان مرکزی
-بکارگیری پرسنل آشپزخانه به صورت قراردادی در جهت افزایش نظارت بر کیفیت مواد غذایی و رضایت مندی دانشجویان
-ارتقاء سیستم تغذیه به اتوماسیون ومکانیزه
-افزایش شاخص های بهداشتی در رابطه با محیط ، ابزار کار و بهداشت فردی پرسنل آشپزخانه
-تجهیز سلف سرویس برادران و خواهران با ظرفیت 1500 نفر در روز
-تفکیک سلف سرویس ویژه اساتید و کارکنان
-نصب و تجهیز وسایل ایمنی مورد نیاز آشپزخانه
-نظارت و کنترل روزانه بر تهیه – پخت و توزیع مواد غذایی
-نظارت بر کلیه بوفه های دانشگاه
-آموزش آخرین آیتم های بهداشتی به پرسنل آشپزخانه
- کنترل و نظارت بر مواد غذایی که به صورت روزانه خریداری می شوند .