پیام تقدیر و تشکر رئیس دنشگاه آزاد اسلامی ایلام/ همه مدیون شهدا هستیم

کد خبر: 999 تاریخ انتشار: 1398/4/12
خدارا شاکریم که شاهد حضوربی مانند مردم شهید پرورایلام و به ویژه جامعه دانشگاهی درمراسم تشییع وتدفین شهید گمنام و والامقام در دانشگاه آزاداسلامی ایلام بودیم .

پیام تقدیر و تشکر رئیس دنشگاه آزاد اسلامی ایلام/ همه مدیون شهدا هستیم

بسم رب شهداوالصدیقین

مقام معظم رهبری: پیکرمطهرومعظم شهیدان هرجا ارام گیرد یاد مبارک وارام بخش وبهجت انگیز خود را در فضا می پراکن  و صفا و معنویت می افریند.

شهادت باب گشوده خداوند متعال برای قرب الی الله است وساکنان ان کبوتران خونین بالی هستند که در کوچ معنویتشان به سمت "عند ربهم یرزقون " به اسمان دل زمینیان سرمی زنند ومعنویت و معرفت را روزیشان می سازند.

اینجاب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه ازاد اسلامی ازهمه دست اندرکاران برگزاری این مراسم معنوی وبی نظیر به ویژه نماینده ولی فقیه دراستان، روحانیت معزز، سپاه پاسداران استان ایلام ، بنیاد حفظ اثار و نشرارزش های دفاع مقدس ایلام، صداوسیمای مرکز ایلام، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه های ازاداسلامی استان ایلام ، رسانه های استان، بسیج دانشجویی، بسیج کارمندی، هیات های مذهبی استان و...کمال تقدیروتشکربه عمل آورده انشاالله بتوانیم ادامه دهنده راه پرفروغ شهدای گرانقدروعزیزمان باشیم.

دکترمحمدمیرزایی حیدری

رییس دانشگاه ازاداسلامی استان ایلام

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - شهدای گمنام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1292    ديروز: 1485    اين ماه: 35956    تاکنون : 1828077