درجلسه مدیران گروه های آموزشی مطرح شد:

کیفی سازی آموزش و قرار گرفتن در تراز دانشگاه انقلابی دغدغه دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی است

کد خبر: 954 تاریخ انتشار: 1398/2/10
جلسه مدیران گروههای آموزشی واحد ایلام با حضور رئیس دانشگاه، ،مسئول نهاد رهبری ، معاون آموزشی و مدیران گروههای آموزشی در محل سالن جلسات واحد ایلام برگزار گردید.

جلسه مدیران گروههای آموزشی واحد ایلام  با حضور رئیس دانشگاه، ،مسئول نهاد رهبری ، معاون آموزشی و مدیران گروههای آموزشی  در محل سالن جلسات واحد ایلام  برگزار گردید.

به گزارش آنا از ایلام ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با تاکید بر برنامه های کلان دانشگاه آزاد اسلامی برای کیفی سازی آموزشی گفت: کیفی سازی آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی از اصلی ترین و مهمترین راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی است و دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی نگاه ویژه ای به این مقوله دارند.

دکتر محمد میرزایی حیدری بیان کرد: مدیران گروههای آموزشی موتور محرکه تعلیم وتربیت در محیط های دانشگاهی و حلقه اتصال دانشگاه و دانشجو هستند.

وی گفت: همه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری دانشگاه باید برای ارتقای علمی و معنوی دانشجویان به کار گرفته شود و در این مسیر اساتید و به ویژه مدیران گرو ههای آموزشی به عنوان فرماندهان جنگ نرم در وسط میدان باشند.

میرزایی حیدری گفت:  مدیران گروههای آموزشی و اساتید باید نگاه انقلابی و ارزشی داشته باشند تا با تعلیم وتربیت صحیح و وجدان کاری زمینه رضایتمندی دانشجویان از سیستم را فراهم کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام تصریح کرد: عنایات ویژه دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی نسبت به واحد ایلام مثال زدنی و قابل تقدیر است  وبارها اعلام نمود شرایط واحد ایلام استثنایی است و همیشه یار ویاور واحد ایلام در حل مشکلات بوده اند.

وی افزود: خوشبختانه در بحث طرح ها و پروژه های درآمدزایی غیر شهریه ای  سازمان مرکزی پای کار است و کمک کار دانشگاه آزاد اسلامی ایلام است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: اساتید و مجموعه دانشگاه باید طوری برنامه ریزی نمایند تا دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی باشد و در این راستا دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی اقدامات موثری برای دست یابی به این مهم طراحی و ابلاغ نموده اند.

وی افزود: اساتید ومدیران گروههای آموزشی باید با کار، تلاش، تحقیق و پژوهش در بالندگی و شکوفایی دانشگاه نقش آفرینی کنند

در این نشست مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: هرکس برای رضای خدا یاد می گیرد و هرکس برای رضای خدا به دیگران یاد می دهد در نزد خداوند متعال اجر و مزد بی پایانی دارد.

حجت الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی راد اضافه کرد: اساتید و نخبگان نباید اجازه دهند تعدای افراد سود جو در بدنه دانشجویی رخنه کرده  و به ناامیدی و بدبینی مردم و به ویژه دانشجویان نسبت به نظام و دستاوردهای آن دامن بزنند.

وی به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب دانشگاهیان و نخبگان را به طور ویژه مخاطب قرار داده  است.

وی تصریح کرد: علوم انسانی وعلوم طبیعی باید در فضایی قرار گیرند که بتوانند بستر ساز و تمدن ساز تمدن نوین اسلامی باشند

وی افزود: تمدن شامل فرهنگ وعلم است و باید بطور عملی و عملیاتی با دانشجویان که آینده سازان ایران اسلامی هستند کار کرد.

وی تصریح کرد: اساتید باید در کنار علم آموزی به معرفت افزایی دانشجویان نیز کمک کنند.

معاون آموزشی واحد ایلام نیز گفت: معلمی جایگاه والایی دارد و تعلیم وتربیت بعنوان یک اصل در زندگی انسان تاثیر گذار است .

دکتر منصور احمدی اضافه کرد: گروههای آموزشی نقش مهمی در توسعه دانشگاه دارند و موفقیت دانشگاه در جذب دانشجو به کارکرد گروههای آموزشی بستگی دارد.  اگر یک واحد آموزشی دارای کیفیت آموزشی بالا  واساتید مجرب باشد قطعا مردم برای ادامه تحصیل فرزندان خود به آن واحد دانشگاهی اعتماد خواهند کرد.

در ادامه مدیران گرو ههای آموزشی به بیان پتانسیل ها و اقدامات صورت  گرفته و انتظارات اساتید و دانشجویان از مسئولان دانشگاه پرداختند.

برچسب‌ها : گروه های آموزشی - نهاد رهبری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 232    ديروز: 1945    اين ماه: 232    تاکنون : 2662313