انتخاب رشته دوره دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

کد خبر: 953 تاریخ انتشار: 1398/2/4
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، انتخاب رشته دوره دکترای تخصصی سال 98 دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکترای تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده اند، از امروز (سه شنبه 3 اردیبهشت) آغاز و تا ساعت 24 روز دوشنبه 16 اردیبهشت ماه ادامه خواهد شد.
انتخاب رشته داوطلبان دوره دکترای تخصصی سال 98 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا 80 رشته محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه https://azmoon.iau.ac.ir/ دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت کنند.

متقاضیان دوره دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما در صورت دایر بودن رشته گرایش مورد تقاضای آنان در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق همین سامانه نسبت به خرید کارت اعتباری انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان به منظور ورود به سامانه انتخاب رشته لازم است، اطلاعات کارت اعتباری خریداری شده را به همراه شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در اختیار داشته باشند.

زمان ثبت نام دوره دکترای تخصصی بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) متعاقباً اعلام خواهد شد.

برچسب‌ها : انتخاب رشته - دانشگاه آزاد اسلامی - دکترای تخصصی

آمار بازدید       امروز: 1634    ديروز: 3217    اين ماه: 61476    تاکنون : 2497927