خبر ویژه

«دکتر رنجبر» رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی شد

کد خبر: 939 تاریخ انتشار: 1398/1/20
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی دکتر بیژن رنجبر را به عنوان رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی دکتر بیژن رنجبر را به عنوان رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی و مدیر مرکز جذب و امور هیأت علمی را به عنوان «رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی» منصوب کرد.

متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر بیژن رنجبر

با اهدای سلام و تحیات؛

نظر به تشکیل و استقرار قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی و به‌ منظور کمک به هموطنان آسیب‌دیده از سیل اخیر در استان‌های کشور و بسیج امکانات دانشگاه برای کاهش و رفع مشکلات به وجود آمده، جنابعالی را به عنوان رئیس این قرارگاه منصوب می‌نمایم.

انتظار می‌رود با هماهنگی استانداری‌ها، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی مستقر در مناطق سیل‌زده و ستاد مدیریت بحران استان‌ها، اقدامات لازم را در خصوص رفع این مشکلات به عمل آورید.

بر این اساس، لازم است روسای کلیه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور همکاری را با این قرارگاه داشته باشند.

محمدمهدی طهرانچی

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر رنجبر - سیل

آمار بازدید       امروز: 102    ديروز: 1512    اين ماه: 42421    تاکنون : 1923327