برگزاری آیین معارفه سرپرست واحد دهلران با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

کد خبر: 870 تاریخ انتشار: 1397/9/20
با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، امام جمعه دهلران، معاون فرماندار، رئیس شورای شهر، جمعی از مردم دهلران، اساتید، کارکنان و دانشجویان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهلران معرفی شد.

معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهلران

در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: با مدیریت جدید دانشگاه، روند ارتقای کیفی دانشگاه آزاد اسلامی شتاب می گیرد.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: اساتید به عنوان فرماندهان جنگ نرم و دانشجویان به عنوان پیش قراول و افسران جوان جبهه جنگ نرم در شرایط امروز باید با آگاهی بخشی به جامعه ضمن افشای توطئه های استکبار روند روبه رشد علمی کشور را ادامه دهند.

وی بیان کرد: بستر لازم در دانشگاه آزاد اسلامی برای کارهای علمی و پژوهشی فراهم شده است و یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی توجه به تولیدات علمی و پژوهشی و تبدیل آن به ثروت است.

وی تصریح کرد: شهرستان دهلران قدمگاه شهدا و در دوران دفاع مقدس مردم این شهرستان با دست خالی در مقابل دشمن متجاوز ایستادگی کردند و مسئولان باید قدردان این مردم باشند.

وی گفت: دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی نگاه ویژه ای به مناطق محروم و مرزی دارند و قطعا با حمایت هایی که صورت می گیرد دانشگاه آزاد اسلامی دهلران در آینده ای نزدیک متحول می شود و مردم این شهرستان مرزی بیش از پیش از نعمت این دانشگاه برخوردار می شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تربیت نیروی متعهد و متخصص مورد نیاز استان نقش بسزایی در توسعه استان داشته است و تاسیس واحد دانشگاهی در شهرستان ها محروم و مرزی و تحصیل فرزندان در کنار خانواده علاوه بر کاهش هزینه های تحصیل در این شهرستان باعث ایجاد آرامش برای خانواده ها می شود.

میرزایی حیدری گفت: نگاه دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی سهیم بودن واحدهای دانشگاهی در تحولات فرهنگی، علمی و پژوهشی هر منطقه است و بر این اساس باید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی هر شهرستان بازوی توانمندی برای اجرای برنامه های فرهنگی، علمی ، تحقیقاتی در آن شهرستان باشند.

وی گفت: شهرستان دهلران نخبه پرو است و نخبگان علمی و مدیریتی همچون دکتر عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور و عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی از فرزندان این مرز و بوم است و همیشه کمک کار دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

دراین مراسم امام جمعه دهلران گفت: تاسیس دانشگاه در شهرستان دهلران از برکات نظام است و هم از لحاظ مادی و هم معنوی در زندگی مردم تاثیرگذار است.

حجت الاسلام و المسلمین سید محسن موسوی اضافه کرد: دانشجویان در ابعاد فرهنگی، علمی، پژوهشی، اجتماعی و... در برنامه های شهرستان تاثیرگذار هستید.

وی گفت: بسیاری از پروژهای حیاتی شهرستان بر زمین مانده اند که از دانشگاه و دانشجویان انتظار داریم با طرح و برنامه و تحقیق و پژوهش این پروژه ها را به سرانجام برسانند.

در ادامه این مراسم با حضور مقامات شهرستان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام از خدمات رحیم انصاری تقدیر و دکتر حامد حیاتی به عنوان سرپرست این واحد دانشگاهی معرفی شد.

حضور در مزار شهدای گمنام دهلران

رئیس داننشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در بدو ورود به شهرستان دهلران در مزار شهدای گمنام این شهرستان حاضر و با نثار گل و عطر افشانی به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

دیدار با خانواده شهدا

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به همراه  جمعی از مسئولان واحد دهلران، رئیس بنیاد شهید این شهرستان و... در منزل شهید عبداله سرخی و همچنین  شهید موسی سبزواری از شهدای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهلران حضور یافتند.

در این دیدا دکتر میرزایی حیدری گفت: تکریم خانواده های شهدا و ادامه راه آنان وظیفه همه آحاد مردم علی الخصوص جامعه دانشگاهی است

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران آن خادم شهدا و خانواده های آنان هستند و این مهم را بزرگترین افتخار خود می دانند.

دیدار با امام جمعه دهلران

دکتر میرزایی حیدری به همراه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهلران با حضور در بیت امام  جمعه دهلران با ایشان دیدار کردند.

در این دیدار امام جمعه دهلران خواستار حضور بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه های فرهنگی، علمی، پژوهشی و توسعه شهرستان شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: تمام پتانسیل نرم افزاری و سخت افزاری دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت توسعه استان است .

برچسب‌ها : ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - دانشگاه آزاد اسلامی - دهلران - دهلران - معارفه

آمار بازدید       امروز: 1341    ديروز: 1485    اين ماه: 36005    تاکنون : 1828126