نقش آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در اربعین امسال

کد خبر: 852 تاریخ انتشار: 1397/8/9
مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام از اعضای هیات علمی گرفته تا کارکنان و اعضای هیات رئیسه واحد همگی تحت عنوان خادم امام حسین همراه مردم میهمان نواز ایلام در خدمت زوار حسینی پای کار هستند.

نقش آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در اربعین امسال

گرچه سنت پیاده روی و شرکت در کنگره بزرگ اربعین صبغه ای طولانی دارد. اما بی شک مردم مسلمان و آزاده ایران بعد از سقوط صدام در فراگیری  این سنت دیرپا پیشتاز شدند و علی رغم حضور تروریست ها در عراق و تهدیدات  مکرر به شکل میلیونی به مرزها شتافتند و نام خود را به عنوان زائران اربعین در تاریخ ثبت و ضبط کردند. و در دفاع از حرم آل الله شهدای بسیار تقدیم کردند وآن خونها امروز حلقه اتصال دو ملت ایران و عراق و آزادیخواهان جهان شده  و هیچ چیز این اتحاد و دلدادگی را نمی تواند به هم بزند.

ایلامیان هم سهم خویش را در برپایی این حماسه ماندگار به خوبی نشان داده اند. بر بام تمام خانه های ایلامیان بیرق عزای حسینی در اهتزاز است. سنت نذری در شهر و روستا برپا است و بسیاری هم این روزها نذورات یک سال خویش را برای پذیرایی از زائران حسینی جمع آوری می نمایند.

خانه ها و ادارات استان هم به زائر سرای حسینی تبدیل شده وبا عشق و اخلاص در خدمت دوستداران امام حسین هستند.

در این میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام همه ساله با برپایی موکب صلواتی، اسکان زوار، فراهم کردن پارگینگ در شهر مهران و ایلام و فضاسازی فرهنگی در مسیر زوار همپا و همراه مردم ایلام و مسئولان  در حماسه ماندگار اربعین  نقش آفرینی می کند.

امسال نیز مانند سال های گذشته و این بار در اقدامی فرهنگی و دانشجویی با فراخوان داشجویان و پای کار آمدن بسیج دانشجویی شهید آوینی واحد ایلام شاهد برپایی موکب در شهر مهران به عنوان دروازه ورود به عتبات عالیات بودیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام می گوید: موکب دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام که با محوریت بسیج دانشجویی در شهر مهران برپا شده است روزانه پذیرای  صدها تن از زوار امام حسین است.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: در این موکب روزانه 5 هزار وعده غذای اصلی شامل صبحانه ، نهار و شام و همچنین 5 هزار میان وعده توزیع  می شود.

وی بیان کرد: هزینه اصلی  نگهداری موکب دانشگاه آزاد سلامی ایلام از طریق نذورات مردم و بخش  نیز کمک های همکاران و واحد ایلام  به عهده گرفته اند.

وی بیان کرد: اسکان همکاران زوار دانشگاهی از واحدها و مراکز سراسر کشور در واحدهای ایلام و مهران  و فراهم کردن پارگینگ برای وسایل نقلیه آنان از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در خدمت به زوار است.

میرزایی حیدری بیان کرد: تهیه و توزیع اقلام فرهنگی و فضاسازی مسیر عبور زوار از دیگر اقدامات این واحد دانشگاهی در شهرهای مهران و ایلام است.

وی بیان کرد: موکب دانشجویی شهید آوینی واحد ایلام مدت  یک هفته است که دایر است و تا بازگشت همه زوار به کشور فعل است.

آری مهران ، مشهد شهیدان و دروازه ورود به سرزمین نور دیگر شهری گمنام نیست. امروز ایلام پایتخت شور و شعور حسینی و استقبال از زائران حسینی است.

فضای شهر و روستاهای استان به برکت اربعین وانفساس قدسیه  زائران امام حسین مشحون از معنویت است و دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های استان دوشادوش مردم و مسئولان این استان در کنگره بزرگ اربعین نقش آفرینی می کند و این راه ادامه دارد.

برچسب‌ها : اربعین - مهران - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1729    ديروز: 1149    اين ماه: 31888    تاکنون : 1395838