امشب؛ پایان مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 851 تاریخ انتشار: 1397/8/9
مهلت انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 24 امشب پایان می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از داوطلبان ذخیره اعلام شده در 11 مهر که در مهلت تعیین شده نسبت به تکمیل فرم شماره 15 اقدام کرده اند و در هیچ یک از اعلام نتایج قبلی موفق به پذیرش نشده اند، می توانند حداکثر تا ساعت 24 امشب (چهارشنبه 9 آبان ماه) با مراجعه به سامانه انتخاب رشته به آدرس www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 100 رشته محل از میان رشته محل های ارائه شده در این مرحله اقدام کنند.

جدول رشته محل های قابل انتخاب توسط داوطلبان از طریق سامانه قابل دریافت است.

ضمناً داوطلبانی که در 23 مهرماه حائز شرایط پذیرش شده اند و امکان شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت از آنها سلب شده، می توانند طبق رویه هر سال در صورت کسب حدنصاب نمره لازم از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری از تسهیلات انتقال و یا تغییر رشته بهره مند شوند.

لازم به ذکر است شرایط ثبت درخواست توسط متقاضیان حائز شرایط در نیمه دوم آذرماه اعلام خواهد شد.

برچسب‌ها : انتخاب رشته - دانشگاه آزاد اسلامی - علوم پزشکی

آمار بازدید       امروز: 1727    ديروز: 1149    اين ماه: 31886    تاکنون : 1395836