تکلیف رشته محل های حذف شده کارشناسی ارشد به زودی مشخص می شود

کد خبر: 827 تاریخ انتشار: 1397/6/31
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از اشتباه کارشناسی شورای گسترش در حذف 400 رشته محل خبر داد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از اشتباه کارشناسی  شورای گسترش در حذف 400 رشته محل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با بخش خبری ساعت 21 شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی درخصوص حذف برخی رشته‌ محل های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برخی از کارشناسی ها و طراحی فرایندهای اشتباه سبب ایجاد این مشکل شده است. باید با سازمان سنجش و شورای گسترش وزارت علوم درباره تعیین رشته محل ها تعامل کنیم.

وی با بیان اینکه امسال مقرر شد اعلام رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی از سوی سازمان سنجش کشور صورت گیرد، اظهار داشت: بعد از طی مراحل مختلف پردازش، اسامی را به همراه مجموعه اطلاعات کارشناسی ارشد در اختیار سازمان سنجش قرار دادیم و کارشناسان شورای گسترش وزارت علوم کار بررسی رشته محل ها را آغاز کردند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بعد از 24 ساعت شورای گسترش اعلام کرد 668 رشته محل دچار مشکل است و 11 هزار نفر را بر این اساس حذف کردند.

دکتر طهرانچی به تجربه دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: بعد از پیگیری های دانشگاه آزاد اسلامی، شورای گسترش پذیرفت که بیش از 400 رشته محل را در مرحله اول اشتباه کارشناسی کر‌ده است.

وی با بیان اینکه 133 رشته محل دانشگاه آزاد اسلامی حذف شده است، گفت: در نتیجه این حذف رشته ها، 4 هزار دانشجو نیز حذف شدند. این در حالی است که این تعداد رشته محل در سایت وزارت علوم به عنوان رشته های معتبر منتشر شده و بیش از 10 سال است که دانشجو می‌پذیرد.

دکتر طهرانچی در ادامه در پاسخ به این سؤال که چرا نتایج کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی دیر اعلام شد، خاطرنشان کرد: فرایندهای تحمیلی از سوی شورای گسترش سبب این تأخیر شده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه بزودی تکلیف رشته محل های حذف شده مشخص می‌شود، گفت: همه باید تابع قوانین و مقررات باشیم و قانون بین طرفین حکم کند.

وی با بیان اینکه بهترین ارتباط و همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی با مجموعه وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حاکم است، ابراز امیدواری کرد که این ارتباط خوب مانع اثرگذاری آشفتگی کارشناسی باشد.

دکتر طهرانچی درباره رعایت استانداردهای آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه در مسیری حرکت می‌کند که در سال 1404 انتخاب اول داوطلبان باشد.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، کیفیت و کارآمدسازی آموزش عالی را سرلوحه کار خود قرار داده است، خاطر نشان کرد: اگر واحدی ظرفیت لازم را برای رشته محل نداشته باشد، قطعاً آن را حذف می‌کنیم. به طوری که در یک سال گذشته این اتفاق افتاده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: شعار نظام آموزش عالی کارآمدسازی و کیفیت است و دانشگاه آزاد اسلامی به سمت تعالی نظام آموزش عالی کشور حرکت می کند.

برچسب‌ها : حذف رشته - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر طهرانچی

آمار بازدید       امروز: 987    ديروز: 0    اين ماه: 43474    تاکنون : 1361017