خبر ویژه

ایجاد سامانه جدید برای اعلام نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 822 تاریخ انتشار: 1397/6/27
به منظور تسهیل دسترسی داوطلبان به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، سامانه دیگری برای مشاهده نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی فعال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر امیررضا شاهانی رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه با اعلام این خبر، گفت: اختلال مربوط به سیستم اعلام نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی که به دلیل حجم ترافیک مربوط به مراجعات داوطلبان ایجاد شده بود، از شب گذشته برطرف شد.

دکتر شاهانی افزود: علاوه بر آن به منظور تسهیل دسترسی داوطلبان به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، سامانه دیگری نیز برای مشاهده نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاداسلامی از شب گذشته فعال شد.

وی تاکید کرد: بدین ترتیب داوطلبان می توانند علاوه بر سامانه www.azmoon.org از طریق سامانه www.azmoon.net نیز اقدام به مشاهده نتیجه انتخاب رشته خود کنند.

برچسب‌ها : آزمون دانشگاه آزاد اسلامی - آزمون سراسری - سنجش

آمار بازدید       امروز: 984    ديروز: 0    اين ماه: 43471    تاکنون : 1361014