مراسم جشن نیمه شعبان در واحد ایلام

کد خبر: 758 تاریخ انتشار: 1397/2/15
با حضور حجت الاسلام والمسلمین مهدی همتی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام ، دانشجویان و جمعی از اساتید و کارکنان مراسم جشن نیمه شعبان در واحد ایلام برگزار شد.

در این مراسم مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام گفت: باید از منتظران واقعی آن حضرت باشیم و زمینه ظهور آن امام بزرگوار را فراهم کنیم.

وی به سالروز شهادت استاد شهید مطهری اشاره کرد و گفت : اساتید باید از راه و  روش استاد شهید مطهری الگو بگیرند و ادامه دهنده راه ایشان باشند.

در این مراسم همچنین نصرت اله حیدری معاون دانشجویی فرهنگی واحد ایلام نیز ضمن خیرمقدم به حضار گزارشی از اقدامات و فعالیت های معاونت دانشجویی فرهنگی ارائه کرد.

این مراسم به همت کانون دانشجویی مهدویت واحد ایلام برگزار شد.

برچسب‌ها : کانون مهدویت - نصرت اله حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 46    ديروز: 783    اين ماه: 31301    تاکنون : 1445746