همایش منطقه ای مردم شناسی غرب کشور با تاکید بر استان ایلام فردا در واحد ایلام برگزار می شود

کد خبر: 753 تاریخ انتشار: 1397/2/8
همایش منطقه ای مردم شناسی غرب کشور با تاکید بر استان ایلام توسط دانشگاه_آزاد_اسلامی ایلام و میراث فرهنگی و با همکاری شهرداری ایلام، معاونت اجتماعی نیروی انتطامی، بانک کشاورزی و ارشاد اسلامی برگزار می شود.

همایش منطقه ای مردم شناسی غرب کشور با تاکید بر استان ایلام  توسط دانشگاه_آزاد_اسلامی  ایلام و میراث فرهنگی و با همکاری شهرداری ایلام، معاونت اجتماعی نیروی انتطامی، بانک کشاورزی و ارشاد اسلامی  برگزار می شود.

این همایش  منطقه ای است  و روز یکشنبه با حضور  اساتید حوزه مردم شناسی کشوری و استان ایلام در دو نوبت صبح و عصر با سخنرانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری ایلام ، ارائه گزارش توسط دبیر علمی همایش و ارائه مقاله برگزیده ادامه پیدا می کند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - همایش استانی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1243    ديروز: 2300    اين ماه: 13870    تاکنون : 2675951