اطلاعیه فوری/ ثبت‌نام بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام تمدید شد

کد خبر: 629 تاریخ انتشار: 1396/11/24

با درخواست مکرر داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و پیگیری‌های صورت گرفته و موافقت مرکز آزمون ، از تاریخ امروز سه‌شنبه 24 / 11 / 96 به مدت محدود سایت مرکز آزمون در دسترس بوده و متقاضیان ورود به یکی از واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام می‌توانند جهت ثبت‌نام و انتخاب رشته موردعلاقه به سایت مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org مراجعه نمایند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

برچسب‌ها : استان ایلام - استان ایلام - بدون آزمون - بدون آزمون - واحد ایلام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1415    ديروز: 1733    اين ماه: 44685    تاکنون : 1312650