بیانیه واحد ایلام :

22 بهمن 96 صحنه ی تماشایی وحدت و همدلی ملت ایران و خشم و انزجار از ایادی استکبار جهانی است

کد خبر: 626 تاریخ انتشار: 1396/11/21
22 بهمن نقطه‌ی عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است. روزی که ملت ایران به پا خواست و با هدایت امام راحل درفش استقلال و آزادی در ایران برپا گردید. اینک در آستانه چهل‌سالگی انقلاب، ملت انقلابی ایران مصمم‌تر از قبل درصحنه حضورداشته و تمام توطئه‌های دشمن را ناکام گذاشته است.

22  بهمن 96 صحنه ی  تماشایی وحدت و همدلی ملت ایران و خشم و انزجار از ایادی استکبار جهانی است.

22 بهمن نقطه‌ی عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است. روزی که ملت ایران به پا خواست و با هدایت امام راحل درفش استقلال و آزادی در ایران برپا گردید. اینک در آستانه چهل‌سالگی انقلاب، ملت انقلابی ایران مصمم‌تر از قبل درصحنه حضور داشته و تمام توطئه‌های دشمن را ناکام گذاشته است.

امروز انقلاب اسلامی که الگو گرفته از حرکت عاشورای حسینی است باصلابت به راه خود ادامه می‌دهد و الگویی است  برای همه ملت‌های آزاده جهان.

ملت زمان‌شناس و انقلابی ایران هر بار که احساس کنند دشمنان انقلاب بی‌پرواتر شده‌اند باصلابت بیشتر در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن شرکت می‌نمایند.

در آستانه چهل‌سالگی انقلاب ایادی استکبار جهانی به دنبال القای این مطلب هستند که ملت ایران از انقلاب خسته شده‌اند . با توجه به این خباثت بی‌شک ملت ایران با تمام وجود به میدان آمده و به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب 22 بهمن امسال واقعاً تماشایی است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام ضمن تبریک یوم‌الله 22 بهمن ، ملت آگاه و انقلابی خاصه جامعه دانشگاهی را به حضور شکوهمند در این راهپیمایی دعوت می‌نماید تا همراه مردم همیشه در صحنه و شهیدپرور ایلام به ندای رهبر فرزانه انقلاب لبیک گفته و با حضور آگاهانه خود یک بار دیگر دشمنان قسم خورده انقلاب را مایوس نمایند.

وعده ما 22 بهمن‌ماه با شرکت در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

برچسب‌ها : بیانیه - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 2223    ديروز: 1920    اين ماه: 4143    تاکنون : 989330