براساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه:

«دکتر ضیائی» سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی شد

کد خبر: 605 تاریخ انتشار: 1396/11/3
دکتر محمدصادق ضیائی مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی، «سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی» شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، براساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و در راستای تسهیل در امور اطلاع رسانی و ارتباط موثرتر مجموعه مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی با رسانه های جمعی و مخاطبان و انعکاس دقیق تر و شفاف تر مسائل مربوط به دانشگاه، «دکتر محمدصادق ضیائی» سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی شد.

یکپارچه سازی، هماهنگی و تقویت اطلاع‌رسانی، انتقال مناسب و شایسته فعالیت ها و رویکردهای دانشگاه و انعکاس دقیق، به‌ موقع و مناسب اطلاعات و اخبار عمومی و مشترک حوزه های مختلف دانشگاه و پاسخگویی از دیگر اهداف انتخاب دکتر ضیائی به عنوان سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر ضیایی - سخنگوی دانشگاه

آمار بازدید       امروز: 85    ديروز: 3518    اين ماه: 38275    تاکنون : 1176638