شهردار ایلام ::

وضعیت زیرساخت‌های شهر ایلام فاصله زیادی با شهرهای برخوردار دارد

کد خبر: 546 تاریخ انتشار: 1396/8/1
طالب صادقیان در دیدار با اعضای هیات رئیسه واحد ایلام تصریح کرد: اعتبارات دولتی و درآمدهای شهرداری ایلام برای ارتقای زیرساخت‌های شهر ایلام جوابگو نیست و باید به سمت جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهر ایلام باشیم.

شهردار ایلام گفت: وضعیت زیرساخت‌های شهر ایلام فاصله زیادی با شاخصه‌های شهرهای برخوردار دارد

وی بیان کرد: اقدامات صورت گرفته در شهر ایلام با سایر مراکز استان‌های کشور قابل‌مقایسه نیست و مردم باید روزبه‌روز شاهد ارتقای سطح کیفی خدمات در شهر و زیرساخت باشند و زمان بهره‌برداری پروژه‌ها طوری باشد که مشمول زمان نباشد و در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسند.

وی گفت: شهر بدون ترافیک، فضای سبز کافی، مبلمان شهری مناسب ، زیرساخت‌های استاندارد و کافی و درمجموع شهری بانشاط بر اساس پیشینه‌های تاریخی ایلام انتظار به‌حق شهروندان است.

شهردار ایلام بیان کرد: در کلان‌شهرها و شهرهای بزرگ کشور شهرداری‌ها درآمدهای جانبی بسیاری دارند و در برخی موارد مشکل هزینه کردن اعتبارات و درآمدها دارند ولی در شهر ایلام متأسفانه منابع درآمدی بسیار کم است و باید کمک‌های دولتی و ورد بخش خصوصی به شهرداری بیشتر شود.

صادقیان گفت: استفاده از خرد جمعی برای حل مشکلات شهر ایلام امری ضروری است و باید جامعه دانشگاهی استان ایلام کمک‌کار شهرداری و شورای شهر ایلام باشند.

شهردار ایلام تصریح کرد: شهرداری ایلام آماده همکاری و استفاده از ظرفیت  تمام ارگان‌ها ، نهادها، ادارات و علی‌الخصوص مراکز دانشگاهی استان برای رضایت‌مندی شهروندان و ساخت شهر ایلام است.

وی گفت: اعتماد مردم فقط از طریق خدمت‌رسانی بر اساس خرد جمعی کسب می‌شود.

در این دیدار شهریار عباسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی همتی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه ضمن اعلام آمادگی برای کمک به شهردار جدید ایلام خواستار همکاری بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری شدند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - طالب صادقیان - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 966    ديروز: 2300    اين ماه: 13593    تاکنون : 2675674