برگزاری مسابقات قرآن و عترت مرحله مقدماتی در واحد ایلام

کد خبر: 436 تاریخ انتشار: 1396/2/18
بیست و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت مرحله مقدماتی در بخش شفاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد.

بیست و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت مرحله  مقدماتی در بخش شفاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که در  سه حوزه اساتید، کارکنان و دانشجویان در رشته های حفظ، قرائت و اذان برگزار شد 40 نفر از اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان شرکت کردند و نفرات برتر به مرحله کشوری راه یافتند.

معاون دانشجویی فرهنگی واحد ایلام هدف از برگزاری این مسابقات را اشاعه فرهنگ قرآنی،  اندیشه اسلامی  و ترویج سبک زندگی اهل بیت و آشنا کردن خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی  بویژه داشجویان با سیره معصومین و فرهنگ غنی قرآنی و اسلامی دانست.

نصرت اله حیدری بیان کرد: توجه به مسائل قرآنی از اولویت های مهم مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی است.

برچسب‌ها : قرآن و عترت - مرحله مقدماتی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 37    ديروز: 2911    اين ماه: 64878    تاکنون : 2660173