ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقطع:

کد خبر: 1397 تاریخ انتشار: 1400/5/24
ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقطع کارشناسی  ارشد رشته های پزشکی و غیرپزشکی سال  1400دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد .

به گزارش روابط عمومی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی می­­ رساند ، ثبت نام تا شنبه 30 مرداد تمدید شد.

داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس   www.azmoon.org    پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام نمایند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل ، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد  خود حفظ نمایند.
برچسب‌ها : استعدادهای - درخشان - ویژه

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1464    ديروز: 1473    اين ماه: 1464    تاکنون : 3442038