دکتر فداکار در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی:

افزایش درآمدها و کاهش هزینه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

کد خبر: 1396 تاریخ انتشار: 1400/5/19
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اقدامات خوبی در راستای کاهش هزینه های دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و افزایش درآمدها به ویژه در زمینه جذب دانشجو و درآمدهای غیر شهریه ای انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ایلام، هفدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به ریاست دکتر محمد مهدی فداکار معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در واحد ایلام و با حضور اعضا برگزار شد.

دکتر فداکار در این جلسه گفت: همدلی و نگاه مسئولان استان ایلام در راستای توسعه و حل مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی ایلام بی نظیر است. استان ایلام دارای پتانسیل‌های بالقوه‌ای به ویژه در زمینه جذب دانشجو از کشور عراق است که باید این موضوع مدنظر دانشگاه آزاد اسلامی استان قرار بگیرد.

وی اظهار داشت: اقدامات خوبی در راستای کاهش هزینه های دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و افزایش درآمدها به ویژه در زمینه جذب دانشجو و درآمدهای غیر شهریه ای انجام شده که باید از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام تقدیر کنیم.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در زمینه افزایش حقوق و مزایای کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری  اقدامات بسیار خوبی انجام شده، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی هیچ کمکی از دولت دریافت نمی کند و بیشتر درآمد دانشگاه متکی به شهریه دانشجویان است.

حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز در این جلسه گفت: مردم این استان همیشه در دفاع از انقلاب و نظام پیش قراول بوده و در انتخابات بالاترین میزان مشارکت را داشته اند. باید مطالبات این مردم به بهترین نحو ممکن پیگیری شود.

محمد نوذری استاندار ایلام همچنین در این جلسه اظهار داشت: مدیریت استان با تمام توان و در راستای کمک به توسعه دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گام برمی دارد و انصافاً طرح ها و پروژه هایی که دانشگاه آزاد اسلامی ایلام دنبال می کند، نیاز ضروری  آموزش عالی است و باید دانشگاه ها در این راستا گام بردارند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به دنبال فراگیری مهارت، درآمدزایی و اشتغال پایدار است، افزود: استانداری 50 هکتار زمین به دانشگاه آزاد اسلامی ایلام واگذار کرده و 150 هکتار دیگر نیز در حال واگذاری است.

محمد میرزایی حیدری دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز در این جلسه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به دنبال حل مسأله در استان است و پتانسلی علمی و پژوهشی این دانشگاه بازوی توانمندی برای دستگاه های اجرایی استان است.

وی ادامه داد: در صورت راه اندازی پروژه تولید و بسته بندی آب آشامیدنی واحد ایوان علاوه بر اشتغالزایی و تولید 50 میلیون لیتر آب  آشامیدنی بسته بندی شده، درآمد زایی قابل توجهی برای واحد ایلام حاصل می شود.

میرزایی حیدری تصریح کرد: مرز بین المللی مهران امن ترین و نزدیک ترین مرز کشور ایران به عراق در اربعین است و در این راستا در صورت تکمیل و راه اندازی مهمانپذیر و زائر سرای مهران، سالانه می توان به بیش از 142 هزار زائر حسینی خدمت رسانی کرد.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد