ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تا ۸ مرداد ادامه دارد

کد خبر: 1389 تاریخ انتشار: 1400/4/28
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته نیمسال اول سال 1400 از (شنبه 26 تیرماه) آغاز و تا روز جمعه (8 مرداد ماه) ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته  نیمسال اول سال 1400  از (شنبه 26  تیرماه) آغاز و تا روز جمعه (8 مرداد ماه) ادامه خواهد داشت.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد