تا 8 مرداداماه تمدید شد:

مهلت ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی دوره کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

کد خبر: 1387 تاریخ انتشار: 1400/4/26
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول پذیرش آنها به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی است، تا روز جمعه 8 مرداد ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته  نیمسال اول پذیرش آنها به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی است، تا روز جمعه 8 مرداد ماه تمدید شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org   ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1463    ديروز: 1473    اين ماه: 1463    تاکنون : 3442037