اولین رویداد ملی رقابت کرسی های آزاد اندیشی دانشجویی مرحله ی استانی با حضور 33 تیم در واحد ایلام درحال برگزاری است

کد خبر: 1350 تاریخ انتشار: 1399/12/18
اولین رویداد ملی رقابت کرسی های آزاداندیشی دانشجویی مرحله ای استانی باحضور 33 تیم دانشجویی از واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با میزبانی واحد ایلام آغاز و در حال برگزاری است.

معاون دانشجویی فرهنگی واحد ایلام گفت: اولین دوره ی رقابت ملی کرسی های آزاداندیشی با موضوعات متنوع فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، سلامت، هنر و معماری در استان ایلام همزمان با واحدها و مراکز دانشگاه های آزاد اسلامی در سراسر کشور از 12 اسفندماه به مدت 11 روز در حال برگزاری است.

سید جلال دهقانی در خصوص استقبال دانشجویان گفت: علی رغم تعداد کم دانشجویان استان به همت دست اندرکاران فرهنگی ، 33تیم در این رقابت ها در تقابل با هم کرسی خواهند داشت و در نهایت  8 تیم از استان انتخاب و به مرحله ی کشوری راه خواهند یافت.

وی به رعایت پروتکل های بهداشتی و شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: نظر به اینکه واحد های استان در دو ضلع شمالی و جنوبی استان قرار دارند  واحد های ضلع جنوبی (دره شهر، دهلران و آبدانان) بدلیل وضعیت بحرانی استان خوزستان و نزدیکی به این استان و بعد مسافت با هماهنگی دبیرخانه ی مرکزی  بصورت مجازی حضور می یابند و واحد ها و مراکز ضلع شمالی با حضور در محل واحد ایلام در مسابقات شرکت می کنند.

وی در پایان افزود همه رقابت ها در فضای مجازی انعکاس یافته و دانشجویان علاقمند می توانند تمامی این رویدادها را در سامانه ی وادانا به طور مستقیم پیگیر باشند.

برچسب‌ها : آزاد اندیشی - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 2571    ديروز: 3433    اين ماه: 2571    تاکنون : 3091674