کسب مقام دوم رشته حفظ 10 جز قران کریم دانشگاه های آزاد اسلامی کشور توسط همکار دانشگاهی واحد ایلام

کد خبر: 1349 تاریخ انتشار: 1399/12/18
در آیین اختتامیه بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری حفظ و قرائت قران کریم ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی سراسر کشور که توسط نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد سرکار خانم زهرا نظریان از کارکنان واحد ایلام در رشته حفظ ۱۰ جز قران کریم رتبه دوم کشوری کسب نمودند.

این موفقیت را به ایشان و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی ایلام تبریک عرض می نماییم.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - مسابقات قرانی - نهاد رهبری

آمار بازدید       امروز: 2635    ديروز: 3433    اين ماه: 2635    تاکنون : 3091738