جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اس:

جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

کد خبر: 1347 تاریخ انتشار: 1399/12/12
جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه ای جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نوع (الف) و (ب) را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه ای «شیوه‌نامه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نوع (الف) و (ب)» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها ابلاغ کرد.

دکتر طهرانچی در این بخشنامه تأکید کرده است که در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی و سیاست ابلاغی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، نحوه همکاری اعضای هیأت علمی تمام‌وقت دانشگاه در دو نوع (الف) و (ب) ابلاغ می شود.

براساس این بخشنامه، اجرای دقیق «شیوه نامه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نوع (الف) و (ب)» برعهده رؤسای واحدهای دانشگاهی و نظارت بر حسن اجرای آن برعهده دبیرخانه جذب استان‌ها، رؤسای استانها و مرکز جذب و امور هیأت علمی سازمان مرکزی است.

براساس بندهای این شیوه نامه، نحوه همکاری اعضای هیأت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی به دو نوع (الف) و (ب) تقسیم می شود و اعضای هیأت علمی می توانند در صورت داشتن شرایط لازم متناسب با جزییات ارائه شده در شیوه نامه، نحوه همکاری خود را انتخاب کنند

نحوه همکاری را اینجا بخوانید

برچسب‌ها : الف و ب - نوع همکاری - هیات علمی

آمار بازدید       امروز: 2577    ديروز: 3433    اين ماه: 2577    تاکنون : 3091680