دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در قالب طرح پژوهشی به برندسازی محصولات عشایر استان کمک می کند

کد خبر: 1346 تاریخ انتشار: 1399/11/25
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در قالب تفاهم نامه همکاری و انجام طرح پژوهشی به فرهنگ سازی استفاده از محصولات عشایری و برندسازی آنان کمک می کند.

دکتر محمد میرزایی حیدری در دیدار با مدیرکل امور عشایری استان ایلام  تصریح کرد: پتانسیل سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار عشایر استان قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: جامعه عشایری کشور و به ویژه استان ایلام حق بزرگی بر گردن نظام و انقلاب دارند و همیشه و در همه حال ولایت مدار و مدافع راستین انقلاب و نظام بوده اند.

وی گفت: قطعا با برند سازی محصولات تولیدی تحول خوبی در اقتصاد خانوار عشایری شکل می گیرد و در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن اساتید متعهد و متخصص و انجام طرح پژوهشی کمک کار آنان خواهد بود.

وی بیان کرد: در طول تاریخ و به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی و دفاع مقدس عشایر پیش قراول دفاع از ایران اسلامی بوده اند و بر ماست که امروز با تمام توان در خدمت شکوفایی اقتصادی و کمک به معیشت خانوارهای عشایری باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: پتانسیل عشایر استان ایلام در زمینه جذب توریسم بی نظیری استان و قطعا با فعال شدن این بخش معیشت خانوار های عشایری متحول می شود.

در این دیدار مدیرکل امور عشایری استان ایلام گفت: محصولات تولیدی عشایری ایلام از جمله پشم، گوشت ، روغن حیوانی و... بی نظیر است و متاسفانه ما شاهدیم این محصولات به نام استان های دیگر به فروش می رسند که امروز و در قالب انجام طرح پژوهشی این مهم به دانشگاه آزاد اسلامی ایلام واگذار شده  است.

فرشاد یاسمی اضافه کرد: برندسازی محصولات عشاری استان یک ضرورت است و همیشه دانشگاه آزاد اسلامی کمک کار این اداره کل در انجام طرح های پژوهشی و علمی بوده است .

وی بیان کرد: جامعه عشایری استان بیش از هر زمان دیگری نیازمند ورود مراکز آموزش عالی استان و به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی است تا شاهد شکوفایی و رونق اقتصادی و تحول در معیشت این عزیزان باشیم.

برچسب‌ها : امرو عشایری - ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 2733    ديروز: 3433    اين ماه: 2733    تاکنون : 3091836