دانشگاه آزاد اسلامی ایلام میزبان برگزاری آیین سالگرد قیام خونین 17 شهریور در ایلام

کد خبر: 1254 تاریخ انتشار: 1399/6/18
با حضور مقامات محلی، روسای دوایر دولتی، روحانیت معزز، روسای دانشگاهها ،جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی ، اساتید و دانشجویان آیین بزرگداشت سالروز قیام خونین 17 شهریور ماه 57 در محل شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد.

با حضور مقامات محلی، روسای دوایر دولتی، روحانیت معزز، روسای دانشگاهها ،جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی ، اساتید و دانشجویان  آیین بزرگداشت سالروز قیام خونین 17 شهریور ماه 57 در محل شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد.

در این آیین که با عصر افشانی و نثارگل به شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد ، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام گفت: بزرگداشت وقایع مهم تاریخ انقلاب اسلامی و انتقال آن به نسل آینده باید به بهترین نحوه ممکن صورت گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین علی چراغی پور اضافه کرد: بیان دستاوردهای بزرگ نظام به رهبری امام (ره) و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برای میزبانی این آیین گفت: دانشگاه در تبیین و بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی همیشه پای کار بوده است.

در این آیین مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: در قیام 17 شهریور 57 مردم با دست خالی در مقابل رژیم منحوس پهلوی و استکبار جهانی ایستادگی کردند و قیام 17 شهریور با الگوی گیری از قیام امام حسین (ع) شکل گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی راد اضافه کرد: در قیام 17 شهریور ماه 57 مردم با مقاومت و ایستادگی رژیم را مجبور به عقب نشینی کردند و این نقطه عطفی در تاریخ شکل گیری انقلاب اسلامی بود.

برچسب‌ها : 17 شهریور - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 205    ديروز: 1945    اين ماه: 205    تاکنون : 2662286