تصویب۴ رشته دکتری و کارشناسی ارشد برای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام

کد خبر: 1242 تاریخ انتشار: 1399/5/21
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام از تصویب ۴ رشته دکتری و کارشناسی ارشد برای واحدهای ایلام ، آبدانان و دهلران خبر داد.

دکتر «محمد میرزایی حیدری» با اعلام این خبر، اظهار کرد:  رشته های دکتری مالی گرایش مهندسی مالی و ارشد ژنتیک برای واحد ایلام، ارشد روان شناسی عمومی برای واحد آبدانان و رشته ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش معماری سیتم های کامپیوتر  برای واحد دهلران در شورای گسترش وزارت علوم تصویب شد و از هم اکنون  داوطلبان می توانند برای تحصیل در این رشته ها به سایت مرکز ازمون به نشانی  www.azmoon.org مراجعه کنند.

وی تصریح کرد:  در حال حاضر واحدها و مراکز ایلام، دره شهر، دهلران، ایوان، مهران، سرابله و آبدانان پذیرای دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون در ده‌ها رشته متنوع هستند.

برچسب‌ها : ارشد - ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 138    ديروز: 1277    اين ماه: 1415    تاکنون : 2596710