خبر ویژه

رئییس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام از ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس سوابق تحصیلی خبر داد

کد خبر: 1238 تاریخ انتشار: 1399/5/15
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس سوابق تحصیلی آغاز شده است و جویندگان علم و دانش در استان ایلام می توانند با مراجعه باسایت azmoon.org نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته مورد علاقه در یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام اقدام نمایند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس سوابق تحصیلی آغاز شده است و جویندگان علم و دانش در استان ایلام می توانند با مراجعه باسایت azmoon.org نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته مورد علاقه در یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام  اقدام نمایند.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام می توانند در دهها رشته متنوع و کاربردی  و رشته های از جمله مهندسی نفت، مهندسی پلیمر، مهندسی شهرسازی، علوم قضایی، مهندسی نقشه برداری، مهندسی اجرایی عمران و ... که طی سال گذشته و امثال به رشته های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اضافه شده اند و اکثرا بر اساس نیاز استان دایره شده اند ثبت نام و ادامه تحصیل دهند.

وی اضافه کرد:در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته واحدهای ایلام، دره شهر، ایوان، دهلران، سرابله، مهران و آبدانان با داشتن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری استاندارد آماده ثبت نام از داوطلبان گرامی می باشند.

دکتر حیدری اضافه کرد: با هماهنگی های صورت گرفته و در راستای کاهش دغدغه خانواده ها و در این شرایط اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی در کنار مردم خواهد ایستاد و در این راستا اقدام به کاهش شهریه ها در اکثر رشته ها و همچنین در نظر گرفتن وام و تقسیط کل شهریه نموده است.

وی اضافه کرد: کسب دانش در سایه آرامش و در کنار خانواده و در شهر خود از دغدغه های مسئولان دانشگاه است که الحمد الله اکثر شهرستان های استان دارای واحد و یا مرکز دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

وی بیان کرد دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی از مردم برای مرد و بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با بیش از یک میلیون و 200 هزار دانشجو و 6 میلیون فارغ التحصیل و 500 واحد و مرکز آموزشی با 20 میلیون متر مربع فضای آموزشی است.

وی گفت: پراکندگی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق مختلف و حتی دورترین و محرومترین مناطق کشور این امکان را فراهم کرده است که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاه حل مسئله با داشتن اعضای هیات علمی و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی و تحقیقاتی در خدمت توسعه آن منطقه باشد.

وی بیان کرد : با توجه به دغدغه خانواده ها در بحث بیماری کرونا الحمد الله باتلاش های صورت گرفته تمام کلاس های دانشگاه آزاد اسلامی به صورت الکترونیک برگزار می شود

برچسب‌ها : بدون آزمون - دکتر میرزایی حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 180    ديروز: 1945    اين ماه: 180    تاکنون : 2662261