اختصاص اماکن اقامتی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی به بیمارانی که دوره نقاهت خود را سپری می‌کنند

کد خبر: 1169 تاریخ انتشار: 1398/12/27
در پی شیوع ویروس کرونا و به دستور دکتر طهرانچی، اماکن اقامتی و ورزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی جهت ارائه خدمات اقامتی به بیمارانی که دوره نقاهت خود را سپری می کنند، به کار گرفته می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی تمامی استان ها دستور داد نهایت همکاری با وزارت دفاع درخصوص اختصاص اماکن اقامتی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه خدمات اقامتی به بیمارانی که دوره نقاهت خود را سپری می کنند، داشته باشند.

این دستور حسب تدابیر و اوامر رهبر معظم انقلاب مبنی بر بسیج همه امکانات در جهت کمک به امر سلامت جامعه و مقابله همه جانبه با ویروس کرونا و در پی درخواست وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مبنی بر همکاری دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه بهره گیری از مراکز خوابگاهی و اقامتی، درمانی و مشاوره پزشکان با وزارت دفاع، به رؤسای استان ها ابلاغ شده است.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر طهرانچی - کرونا

آمار بازدید       امروز: 1348    ديروز: 3217    اين ماه: 61190    تاکنون : 2497641