برگزاری نشست سیاسی تحت عنوان شاخصه های مجلس تراز انقلاب اسلامی

کد خبر: 1156 تاریخ انتشار: 1398/12/4
با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام و جمعی از اساتید بسیجی نشست سیاسی تحت عنوان شاخصه های مجلس تراز انقلاب اسلامی در واحد ایلام برگزار شد.

در این نشست دکتر علی اصغر شریفی راد از اساتید برجسته دانشگاه های استان ایلام به بیان شاخصه های کاندیداها  و مجلس در تراز انقلاب اسلامی پرداخت و همچنین به سئوالات اساتید بسیجی پاسخ داد

در ابتدای این نشست نیز دکتر مهدی عباسی مسئول بسیج اساتید دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام گفت: آِینده کشور در گرو انتخاباتی پرشور و برگزیدن نمایندگانی کاردان و متعهد است و وظیفه ما در انتخابات است که افرادی را برگزینیم که بتوانند به خوبی نماینده جریان انقلاب اسلامی باشند.

وی اضافه کرد: ریشه بسیاری از انتخابات درست و نادرست در گروه نوع نگاه و فهم ما از انقلاب اسلامی است و فهمی که شهید حاج قاسم سلیمانی به خوبی آن را درک کردند و به آن اعتقاد داشتند و جان خود را نیز در این راه ایثار کردند.

برچسب‌ها : انتخابات - بسیج اساتید - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 218    ديروز: 1945    اين ماه: 218    تاکنون : 2662299