حضور 94 نفر از اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در طرح حیات طیبه و استاد شهریاری

کد خبر: 1152 تاریخ انتشار: 1398/11/26
معاون دانشجویی فرهنگی واحد ایلام گفت: در اولین دوره ی مرحله استانی طرح آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه ی ویژه دانشجویان و شهید شهریاری ویژه اعضای هیات علمی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام 94 نفر از اساتید و دانشجویان شرکت کردند.

معاون  دانشجویی فرهنگی واحد ایلام گفت: در اولین دوره ی مرحله استانی طرح آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه ی ویژه دانشجویان و شهید شهریاری ویژه  اعضای هیات علمی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی  استان ایلام 94 نفر از اساتید و دانشجویان شرکت کردند.

سید جلال دهقان اضافه کرد: برگزاری مراسم  افتتاحیه ، برپایی کارگاه های آموزشی تشکیلاتی به مدت سه روز، برگزاری مراسم  اختتامیه و برگزاری آزمون از مهمترین برنامه های این دوره  بود.

وی اضافه کرد: آزمون کتاب خوانی بیانیه نامه ی گام دوم انقلاب ، اجرای مسابقه بهترین عکس و کلیپ دوره ، اجرای مسابقه بهترین ایده ی برون رفت از بحران اقتصادی استان همراه با جوایز برترین ها، اکران فیلم های سینمایی و... نیز از مهمترین برنامه های جانبی این دور بود.

وی اضافه کرد: برای اولین بار در این دوره ها مبحث ضرورت رعایت حجاب و عفاف و آراستگی و تاثیر آن در معماری اسلامی – ایرانی در قالب  دوکارگاه آموزشی ارایه گردید که مورد استقبال دانشجویان و اساتید قرار گر فت.

دردوره حیات طیبه ی دانشجویی 57 نفر از دانشجویان و شهید شهریاری ویژه  اعضاء هیات علمی 37 نفر از  اساتید واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام شرکت کردند.

دوره های آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه ی دانشجویی و شهید شهریاری اعضای هیات علمی استان ایلام به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد ایلام برگزار شد.

برچسب‌ها : حیات طیبه - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1335    ديروز: 3217    اين ماه: 61177    تاکنون : 2497628