تجمع بزرگ عزاداران فاطمیه دانشگاهیان با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی ایلام

کد خبر: 1142 تاریخ انتشار: 1398/11/10
به مناسبت شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت ایام فاطمیه ، دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با برنامه ریزی و دعوت از سایر مراکز آموزش عالی استان ایلام اقدام به تجمع بزرگ فاطمیه دانشگاهیان و حرکت به سمت مزار شهید والامقام و گمنام این دانشگاه نمود.

دسته فاطمیه دانشگاهیان استان با میزبانی واحد ایلام

به مناسبت شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت ایام فاطمیه ، دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با برنامه ریزی و دعوت از سایر مراکز آموزش عالی استان ایلام اقدام به تجمع بزرگ فاطمیه دانشگاهیان در چهار راه پیام نور شهر ایلام و حرکت به سمت مزار شهید والامقام و گمنام این دانشگاه نمود.

در این آیین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در جمع  عزاداران گفت: تمسک به ائمه و راه انها تنها راه حقیقت و برون رفت از مشکلات است.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام محلی برای نشر ارزش های اسلامی و انقلابی است.

وی به شهادت مظلومانه حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: بی صبرانه منتظر انتقام سخت و سخت تر هستیم.

در این آیین مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان ایلام ضمن اشاره به فضایل و کرامات حضرت فاطمه زهرا (س) در تاریخ صدر اسلام و بخصوص دفاع آن حضرت از ولایت و امامت امام علی (ع) گفت: فاطمه (س) را با حقیقتش باید معرفی کرد و نسل بشر و امروز بیش از هر زمان دیگری به راه و روش حضرت فاطمه نیازد دارد.

حجت الاسلام والمسلمین غلام رضا غیاثی اضافه کرد:  امریکا و صهیونیسم بدانند سلیمانی ها سربازان فاطمی و علوی   و نمونه ای از خیل جهاد انسانیت تاریخ هستند و تا پیروزی کامل این راه ادامه دارد.

برچسب‌ها : حضرت فاطمه - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1322    ديروز: 1520    اين ماه: 4383    تاکنون : 2666464