تجلیل از دارنده ۱۲ مدال طلای کشوری و آسیایی در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام

کد خبر: 1140 تاریخ انتشار: 1398/11/1
دکتر محمد میرزایی‌حیدری با تجلیل از علیرضا لطفی دانشجوی واحد ایلام و قهرمان کشوری افزود: «یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی کمک به شکوفایی استعدادهای علمی، پژوهشی و ورزشی است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در مراسم تجلیل از علیرضا لطفی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و دارنده ۱۲ مدال طلای کشوری و آسیایی در وزنه‌برداری اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی هم در بحث ورزش قهرمانی و هم ورزش همگانی دارای ظرفیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری لازم و کمک‌کار ورزش استان ایلام است.»

وی بیان کرد: «قهرمانان ورزشی باید در کنار قهرمانی و پیشرفت ورزشی، اخلاق و جوانمردی را سرلوحه کاری خود قرار دهند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با داشتن رشته‌های مرتبط با تربیت‌بدنی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و اعضای هیئت علمی مجرب و مجموعه ورزشی پیشرفته خانه‌ای برای جوانان ایلامی و توسعه علمی ورزش استان است.»

دانشجوی رشته علوم ورزشی مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و قهرمان ورزنه‌برداری کشور نیز عنوان کرد: «مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به‌ویژه رئیس دانشگاه، اعضای هیئت علمی گروه تربیت‌بدنی و اداره تربیت‌بدنی دانشگاه سهم مهمی در قهرمانی اینجانب داشته و همه امکانات علمی و ورزشی دانشگاه برای پیشرفت جوانان و دانشجویان استان بسیج شده است.»

لطفی خاطرنشان کرد: «تاکنون ۱۲ مدال کشوری شامل ۹ مدال طلا و سه مدال نقره در رده سنی نوجوانان و جوانان  و سه مدال طلای آسیایی کسب کرده‌ام.»

برچسب‌ها : ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - وزنه برداری

آمار بازدید       امروز: 2095    ديروز: 1612    اين ماه: 67387    تاکنون : 2503838