ثبت‌نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

کد خبر: 1139 تاریخ انتشار: 1398/11/1
ثبت نام پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند، ثبت نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته تا روز جمعه 18 بهمن ماه تمدید شد.

متقاضیان پذیرش در این مقاطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس http://azmoon.net نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته محل ها اقدام کنند و تا زمان اعلام شده، جهت تکمیل فرآیند ثبت نام به صورت حضوری به واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود مراجعه کنند.

برچسب‌ها : ثبت نام بدوم آزمون - دانشگاه آزاد اسلامی - کاردانی

آمار بازدید       امروز: 1343    ديروز: 3217    اين ماه: 61185    تاکنون : 2497636