دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و مسئولان انقلابی آن امروز ملجا و محل نیروهای متدین ، انقلابی و دلسوز است

کد خبر: 1129 تاریخ انتشار: 1398/10/11
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام گفت: آتش به اختیار تاکتیکی برای اقدام و عمل انقلابی است و امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و مسئولین انقلابی آن ملجا و محل نیروهای متدین ، دلسوز و انقلابی استان است

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام گفت: آتش به اختیار تاکتیکی برای اقدام و عمل انقلابی است و امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و مسئولین انقلابی آن ملجا  و محل نیروهای متدین ، دلسوز و انقلابی استان است

سردار جمال شاکرمی در اجتماع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با موضوع بصریت افزایی تحت عنوان تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری و بحث آتش به اختیار تصریح کرد: آتش به اختیار همان امر به معروف و نهی از منکر اثربخش و هدفمند است و آتش به اختیار به رزمنده های جنگ نرم اجازه خلاقیت و ابتکار عمل می دهد.

وی بیان کرد در این راستا وظیفه افراد اتش به اختیار این است که  اگر در دستگاه های متولی امور فرهنگ اختلال و تعطیلی ایجاد شد منتظر نمانند و خود وارد میدان شده و به تکلیفشان عمل کنند.

سردار شاکرمی گفت: ضعف و ناکارامدی نمی تواند بهانه و توجیهی برای فعال نبودن   تشکل های انقلابی و هسته های مردمی باشد.

فرمانده سپاه استان ایلام اضافه کرد: در این راستا مقام معظم رهبری  در انتقاد از جریانی که معتقد  است نمی شود کاری کرد و این ناکارآمدی را به نهادهای فرهنگی مرتبط می داند توصیه می کند که وارد میدان شده و آتش به اختیار عمل کنند.

وی تصریح کرد:  نقش دانشجویان بعنون افسران جنگ نرم و آینده سازان ایران اسلامی  راهبردی است بطوریکه هم به دستور عمل می کنند و هم صحنه را می بیینند و هم در چارچوب عمل می کننند.

فرمانده سپاه استان ایلام همچنین از نمایشگاه حجاب و عفاف واحد ایلام بازدید و بر مزار شهید گمنام این دانشگاه حاضر و ضمن نثار گل و قرائت فاتحه مبلغ 100 میلیون ریال برای تکمیل یادمان این شهید والامقام و گمنام اختصاص داد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - سپاه استان ایلام - سردار شاکرمی

آمار بازدید       امروز: 1973    ديروز: 1612    اين ماه: 67265    تاکنون : 2503716