افتخار افرینی تیم بتن دانشجویی واحد ایلام برای چهارمین سال متوالی/ مقام اول سازه بتن و مقام سوم کارایی ملات

کد خبر: 1123 تاریخ انتشار: 1398/10/7
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: تیم بتن دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برای چهارمین سال متوالی در کشور افتخار افرینی کرده است.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: در بیست و دومین دوره این مسابقات  که چهارم  و پنجم دیماه در دانشگاه شهید بهشتی تهران و زیر نظر مرکز علمی تخصصی انجمن بتن امریکا(aci) و مرکز تحقیقات بتن(متب)برگزار شد تیم دانشجویی واحد ایلام همچون سال های گذشته برای استان و دانشگاه آزاد اسلامی افتخار آفرینی کرد.

وی بیان کرد: در این دوره از مسابقات که با حضور اکثر دانشگاه های کشور برگزار شد تیم بتن دانشجویی واحد ایلام توانست مقام اول سازه بتن مکعبی و مقام سوم کارایی بتن را به دست بیاورد.

وی ضمن تبریک به اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برای این افتخار آفرینی اضافه کرد: اعضای تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام متشکل از میلاد کوخایی، محمد حسین بابایی و فرشید عزیزنژاد با سرپرست دکتر علی نصرتی از اعضای هیات علمی گروه عمران واحد ایلام می باشد.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با داشتن آزمایشگاه ها و کارگاه های پیشرفته در حوزه های مختلف ماوایی برای محققین و پژوهشگران و به ویژه دانشجویان و اساتید است

برچسب‌ها : 0 - انجمن بتن ایران - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 1985    ديروز: 1612    اين ماه: 67277    تاکنون : 2503728