اساتید دانشگاه روحیه مطالبه گری را در دانشجویان تقویت کنند

کد خبر: 1109 تاریخ انتشار: 1398/9/19
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: اساتید دانشگاه باید باید روحیه مطالبه گری و انقلابی گری را در دانشجویان تقویت کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: اساتید دانشگاه باید باید روحیه مطالبه گری و انقلابی گری را در دانشجویان  تقویت کنند

دکتر محمد میرزایی حیدری در نشست هیائت رئیسه واحد ایلام با اعضای هیات علمی اضافه کرد: اگر بپذیریم دانشجویان آینده سازان ایران اسلامی هستند پس نقش اساتید دانشگاه در علم آموزی و تقویت روحیه مطالبه گری و انقلابی گری در دانشجویان کم نظیر و موثر است.

وی گفت: با تدبیر دکتر ولایتی و مدیریت دکتر طهرانچی تاکنون پرداخت حقوق اساتید و کارکنان واحدهای زیانده به موقع پرداخت شده است و می طلبد اساتید دانشگاه ها در بحث درآمدهای غیرشهریه مبتی بر کار علمی و تحقیقاتی بیشتر تلاش کنند.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با داشتن اعضای هیات علمی متعهد و متخصص و  آزمایشگاه های پیشرفته بازوی توانمندی برای حل مسئله و انجام طرح های تحقیقاتی و علمی در استان  ایلام است و تعامل و همکاری مسئولان استان به ویژه امام جمعه ایلام و استاندار با دانشگاه فرصتی برای توسعه این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: علیرغم کاهش شدید دانش در سایر مراکز آموزش عالی استان ، با درایت و توجه ویژه مسئولان سازمان مرکزی و تلاش های صورت گرفته و ایجاد رشته های پرمخاطب در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد امسال شاهد جذب دانشجوی بیشتر نسبت به سال گذشته بوده ایم.

وی تصریح کرد: در آینده نزدیک با تعریف و فعال سازی پروژه های اقتصادی از جمله آب معدنی ایوان، زائرسرای مهران ، تملک  زمین کشاورزی و  راه اندازی محصولات گلخانه ای و...  در راستای درآمدهای غیرشهریه ای  فعال خوبی آغاز خواهد شد که فرصت خوبی برای حضور و همکاری اعضای هیات علمی است.

در این نشست که حجت الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی راد مسئول نهاد رهبری دردانشگاههای استان ایلام نیز حضور داشت، اعضای هیات علمی واحد ایلام به صورت تریبون آزاد و سئوال کتبی به طرح مسائل و دغدغه های خود پرداخته و هیات رئیس دانشگاه نیز به سئولات آنان پاسخ دادند.

برچسب‌ها : اساتید - رئیس دانشگاه - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 179    ديروز: 1945    اين ماه: 179    تاکنون : 2662260