برگزاری اردوی فرهنگی زیارتی اعضای فعال بسیج اداری واحد ایلام

کد خبر: 1105 تاریخ انتشار: 1398/9/17
اردوی فرهنگی زیارتی اعضای فعال بسیج اداری واحد ایلام با حضور حجت الاسلام والمسلمین مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی ایلام ، دکتر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و اعضای فعال بسیج اداری این دانشگاه به مقصد امام زاده علی صالح برگزار شد.

اردوی فرهنگی زیارتی اعضای فعال بسیج اداری واحد ایلام با حضور حجت الاسلام والمسلمین مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی ایلام ، دکتر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و  اعضای فعال بسیج اداری این دانشگاه به مقصد امام زاده علی صالح برگزار شد.

در این اردوی یک روزه علاوه بر زیارت مرقد مطهر امام زاده علی صالح ، شرکت کنندگان در این اردو با حضور در مزار شهدای این شهر و نثار فاتحه و عطرافشانی با ارمان های بلند شهدا تجدید میثاق کردند.

برچسب‌ها : استان ایلام - بسیج اداری - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 1477    ديروز: 3217    اين ماه: 61319    تاکنون : 2497770