برگزاری مراسم بزرگداشت 16 آذر و روز دانشجو در واحد ایلام

کد خبر: 1104 تاریخ انتشار: 1398/9/17
مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور دانشجویان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد.

در این آیین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: 16 آذر روز دانشجو و نماد عزت و مقاومت در برابر  ظلم و استبداد است.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: دانشجویان پویندگاه راه دانش و معنویت هستند و باید با بصیرت و موقعیت شناسی در وسط میدان باشند.

وی اضافه کرد: دانشجو موتور محرکه علم و دانش است وباید دانشجویان با مطالبه گری به همراه تعهد و تخصص در خدمت جامعه باشند.

همچنین مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام گفت: دانشجویان باید دارای فهم علمی قوی و در مسائل سیاسی تحلیلگر باشند.

حجت الاسلام و المسلمین مهدوی راد اضافه کرد: دانشجو باید میدان دار و دشمن شناس باشد و نباید دانشجویان به موجی برای موج سواری عده ای تبدیل شوند.

وی به چگونگی شکل گیری 16 آذر و شهادت 3 تن از دانشجویان  پرداخت و گفت: یکی از مهمترین ویژگی های دانشجویان بحث استکبار ستیزی است.

وی بیان کرد: امریکا 7 راهبرد برای مقابله و به زیرکشیدن ایران اسلامی پیاده کرده است که هیچ کشوری و حتی خود امریکا هم توان مقاله با این راهبردها را نداشته است و ایران اسلامی امروز با درایت و هوشیاری این توطئه ها را پشت سرگذاشته است.

وی اضافه کرد: تحریم های ظالمانه امریکا بر علیه ایران اسلامی یکی از این 7 راهبرد است و با پشت سرگذاشت این تحریم صدای شکسته شدن و خورد شدن ابهت پوشالی امریکا در جهان خواهیم شنید

وی ادامه داد دانشجویان باید به تبیین شرایط کنونی در جامعه بپردازند و با بصیرت به روشنگری و ارائه تحلیل درست بپردازد.

این مراسم به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد ایلام برگزار شد.

برچسب‌ها : 16 آذر - روز دانشجو - نهاد رهبری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1044    ديروز: 2300    اين ماه: 13671    تاکنون : 2675752