پذیرش دانشجو در 29رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 1012 تاریخ انتشار: 1398/4/30
رئیس دانشگاه اسلامی استان ایلام گفت: این واحد دانشگاهی برای ترم مهرماه 98 در 26 رشته کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org  نسبت به انتخاب رشته و ثبت نام اقدام نمایند.

وی گفت: با رایزنی های صورت گرفته و با توجه به شرایط اقتصادی مردم استان ایلام و در راستای کمک به دانشجویان که آینده سازان ایران اسلامی هستند، شهریه تحصیل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به صورت وام قرض الحسنه و اقساطی پرداخت می شود.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام یکی از بزرگترین و معتبرترین دانشگاه های استان ایلام با داشتن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری شامل آزمایشگاهها و کارگاه های معتبر، اعضای هیات علمی تمام وقت مجرب و فضاهای اداری و آموزشی با چشم انداز زیبا است.

دکتر میرزایی حیدری اضافه کرد: توجه به کیفی سازی یکی از مهمترین اولویت های این دانشگاه بود به طوریکه شاخص نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه یک به 27 است این در حالی است که این شاخصه در اکثر دانشگاه های کشور بالای یک به 40 است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: تاسیس و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی نیاز استان است و اضافه کرد: ادامه تحصیل برای دانشجویان بومی در کنار خانواده علاوه بر فراهم کردن آرامش روحی و روانی باعث کاهش هزینه های ایاب و ذهاب و خوابگاه و ... نیز می شود.

وی بیان کرد: آخرین مهلت ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی 5 مرداماه 98 است.

برچسب‌ها : کارشناسی ارشد - میرزایی حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1334    ديروز: 1485    اين ماه: 35998    تاکنون : 1828119